Keress meg a Facebook-on ♥ Keress meg a Google+-on

2013. február 15., péntek

TÖKELETES FARMER 


Létezik egyáltalán tökéletes farmernadrág?
Nehéz ügy, de létezik. Sokaknak évekbe, rengeteg próbálgatásba és hisztirohamba kerül, míg mások sosem találják meg. 
Pedig az alapruhatárhoz tartozik, minden szekrényben ott a helye. Az egyik legkihasználhatóbb és legjobban variálható ruhadarab.
A divat persze mindig változik, hol bővül, hol szűkül, hozzátesz-elvesz, de nem biztos, hogy a legdivatosabb darabok között kell keresned a pont hozzád illőt.
 Egyszerre rengeteg mindenre kell figyelned a nadrág vásárlásnál, gondolok itt a színre, fazonra, zsebre, de még a tűzőcérna színére is.

Próbálok pár tippet adni, hogy közelebb kerüljetek a tökéletes darabhoz :) 

A farmer akkor a legcsinosabb, ha tökéletesen passzol az alakodra. 
Érdemes olyan darabot beszerezni, aminek az összetételében van egy kis ’elasztán’, így minimálisan, de elasztikus lesz, ezáltal követi a vonalaidat. 
Arról sem feledkezz meg, hogy nyúlni fog, így vehetsz picit szűkebbet (kivéve ha hastájékon van egy kis felesleged). 
A sztreccsnadrág vékonyabb lányoknak ajánlott.
A combon és a fenéken világosra koptatott, valamint a halványszín mindig vastagít!
Fazonok


A csípőnadrág általában jól áll a nagyobb popsin, mert félbevágja, de rövidíti a lábat.
A magas derekú növeli a popsit, viszont hosszabbítja a lábat. 
A csőszárú farmer, amely végig feszes, szűk fazonú. Ez a szabás, maximálisan kiemeli a formánkat, így tökéletes vagy vékony, fiús alkatú lányoknak a megfelelő választás.

 Az egyenes szárú nadrág az a klasszikus forma, amely szinte mindenkinek jól áll. Az egyenes szár egyébként jó választás lehet azoknak, akik nem kifejezetten elégedettek magukkal deréktól lefelé. Ha a hossza eltakarja a cipőd sarkát, akkor a lábaid is hosszabbnak tűnnek.


 


A boot cut szabás lefelé enyhén bővülő, ami nemcsak csinos, de kényelmes öltözék. Ez a fazon optikailag hosszabbítja a lábakat, és keskenyíti a csípőt.

 
 


A trapéz fazon, lefelé jelentősen bővül, így a combban és a fenékben erősebb lányok is bátran viselhetik, hiszen ez a legjobb trükk arra, hogy optikailag minél kisebbnek hasson a fenék. Arról nem is beszélve, hogy szuper trendi leszel, hiszen megint divatban van, de itthon csak nagyon kevesen barátkoznak vele.

 
 

A hátsó zsebek mérete és elhelyezkedése:
Ha túlságosan a szélén vannak a zsebek, széthúzzák a csípőt. Egyenesen álljanak a zsebek, jó helyen és megfelelő méretben.
Amennyiben a hátsó zseb túl kicsi, úgy a kontraszt miatt esetleg nagyobb feneked, hatalmasnak tűnik majd, de a túl nagy sem előnyös. Legyen a zseb egyenes oldalú.
A túlságosan nagy zseb, lefelé húzza a fenekedet.
A feltűnő díszítést is kerüljük, ugyanis egy formás ülepből is könnyen kockafeneket  csinál.
A mélyen elhelyezett zseb, valamint zsebnélküli változat csak kis és formás fenéken mutat.
Lapos fenéken jól áll, az ívelt farzseb.
A hátközép felé csúcsosodó ötszögű, egymáshoz közel elhelyezett zsebektől hegyes, kicsi formát remélhetünk. A magasan elhelyezett farzseb push-up hatást kelt, de a sárga tűzőcérna szélesíti a feneket!

Még mindig nagyon menő megoldás elcsenni a pasid farmerjét, vagy ha nincs pasid, itt vannak erre a célra kifejlesztett úgynevezett boyfriend fazonok. Magas lányoknak ajánlott. Egy magas sarkúval Katie Holmesnak érezheted magad! :)

 
SLIM BOYFRIEND JEANS-ZARA 9995 Ft
 
A boyfriend mellett a felgyűrt szárú farmer is trend lesz az idén, azonban itt is van mire figyelnünk:

 - A felgyűrt vagy felhajtott nadrágszár optikailag rövidíti a lábat. 

 - A bő (férfias) szabású farmer felgyűrésekor azt kell figyelembe venni, hogy csak magas, vékony nőknek áll jól. A fent bő-lent szűk kombináció egyértelműen szélesíti a csípőt, pluszban rövidíti az amúgy is rövid lábakat. A teltebb nőknek jobban áll, ha egyenes szárú, feszes farmert hajtanak fel inkább.
- Ha valaki mindenáron ragaszkodik a felhajtáshoz, de alacsony, válasszon hozzá magas sarkú cipőt.Ha legalább egy lépéssel is, de közelebb kerültetek a tökéleteshez, már megérte! :)

Szép hétvégét mindenkinek!
 

E.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése