Keress meg a Facebook-on ♥ Keress meg a Google+-on

2013. február 13., szerda

ARCAPOLAS


Arcápolás gyorsan és könnyen

Ugye tudjuk szinte minden nőnek problémája van a bőrével. Sokan pedig nem is gondolnátok, hogy mennyire könnyű karban tartani vagy akár „meggyógyítani”. Ezért is nagyon fontos bőrünk minden napos ápolása.
Ahhoz, hogy megőrizhessük üdeségét és ragyogását, szükség van reggeli és esti tisztításra. Ahogyan testünket is fürdetjük úgy arcunknak is fontos a „fürdés”, mivel ezek a bőrfelületek nem egyforma összetételűek és igényűek így eltérő ápolásra szorulnak. Erre viszont nem kell 5 percnél több időt rászánnunk, szerintem mindenki nagy örömére :)
De van ami még nagyon fontos, hogy tisztában kell lennünk saját bőrünk típusával, mert akár még jobban is elbánhatunk vele, ha rossz terméket vásárolunk.
Ebben szeretnék most nektek egy kis segítséget nyújtani pár hasznos tippel.  
Első nekifutásnak tehát, kezdjük a napunkat egy gyors arctisztítással!:)

Hogyan is kezdjünk neki?


Első lépésként figyeljünk oda arra , hogy sminkünk maradéktalanul el legyen távolítva. Még akkor is, amikor haza érünk a buli után dög fáradtan (tudom ez milyen nehéz, de ahogy mindenki mondja:  „a szépségért meg kell szenvedni” ). Erre használhatunk kendőt, tejet,
gélt vagy akármilyen más formában kapható sminkeltávolító terméket.
Második lépésként lemosót használunk, ami lehet hab, gél vagy folyékony állagú. Ez arra szolgál, hogy a felesleges szennyeződéseket is eltávolítsuk a bőrünkről.
Harmadik lépésként következik a tonik, ami lehet alkohol tartalmú és alkoholmentes. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, így az utána feltett arcápoló krém könnyen és maradéktalanul be tud szívódni, ezzel teljes mértékben kifejtve jótékony hatását.

 A sminkelés előtti utolsó lépésként pedig arcápoló krémet használunk, valamint akinek igényli a bőre, mellé használhat hidratáló krémet is.


Nagyon fontos, hogy mindenki a korosztályának és bőrállapotának megfelelő arcápoló termékeket vásároljon!
El ne felejtsük azt az örökösen ismétlődő mondatot, ami nem mellesleg tényleg igaz (saját tapasztalat): 

IGYUNK MINDEN NAP MINIMUM 3 LITER SZÉNSAVMENTES
ÁSVÁNYVIZET!!!


Úgy vélem erre képes az, aki sokáig szeretne friss, üde megjelenésű és ráncmentes lenni. :)Segítségképp felsorolok pár terméket nektek, amik közül tudtok válogatni és képben lesztek, ha bementek vásárolni egy üzletbe:)


Clinique
Ár: Luxus kategóriaBiotherm
Ár: luxus kategória
Estée Lauder
Ár: luxus kategória
La-Roche-Posay
Ár: prémium kategória
Garnier
Ár: basic kategória
Essence
Ár: basic kategória
A natúr kozmetikai termékek:

Logona

Ár: prémium kategória

Annemarie Börlind

Ár: prémium kategória

Dado Sens
Ár: basic/prémium kategória

   

 
Dr. Organic
Ár: basic kategória
Alverde
Ár: basic kategóriaSok sikert csajok! ;)


Vass Kriszta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése